7 d’oct. 2014

MSK With Tonia RICHARSON, 20 december.


  

Cat. Avui parlem d'una cantant afincada a Barcelona, plurimusical, pluriartística i única, pendent de reconeixament per la ciutat i d'escoltar-la per molta gent.

Es. Hoy hablamos de una cantante que vive en Barcelona, pluriartística, única, pendiente de reconocimiento por parte de nuestra ciudad y de ser escuchada por muchos de nosotros. Foto Jordi Oliver
CAT. Tonia Richardson, (Puma Sphynx) d'orígen anglès ens porta des de fa un temps les seves actuacions per Barcelona a la Sala Barts i altres locals, sola o integrada en el conjunt de reggae, Elephants Steep

ES. Tonia Richardson, (Puma Sphynx) de orígen inglés canta desde hace tiempo en Barcelona, en salas como Barts, Apolo u otros locales nocturnos, sola o integrada en el conjunto de reggae, Elephants SteepFoto Jordi Oliver
Cat. Tonia Richardson ha estat convidada per Musonka el dia 20 de desembre dins del festival Riber Music que es tornarà a celebrar, gairebé segur amb el mateix èxit dels anys passats, al carrer Banys Vells.
Durant aquest dia trobareu diverses propostes de música que oferiran els comerciants de la zona. La de Tonia serà una breu actuació, pero ben segur que la recordarem molt de temps. Hi esteu convidats. 

ES. Tonia Richardson ha sido invitada a actuar por Musonka el dia 20 de deciembre dentro del festival Riber Music que volverá a celebrarse, casi seguro con el mismo éxito de las ediciones anteriores, esta vez en la calle Banys Vells.
Durante el dia 20 de diciembre encontraréis diversas propuestas de música ofrecidas por los comerciantes de la zona. La de Tonia Richardson espero que sea un éxito. Te esperamos.  
Musonka